Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trenčiansky kraj

Polícia pátra po Jozefovi Novosadovi z Lednických Rovní

Na snímke hľadaný Jozef Novosad. Foto: TASR/KR PZ Trenčín

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar.

Lednické Rovne 18. augusta (TASR) - Policajti z Považskej Bystrice žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po hľadanom 63-ročnom Jozefovi Novosadovi z obce Lednické Rovne v okrese Púchov. Na menovaného, ktorý nemá trvalé bydlisko, vydal Okresný súd v Považskej Bystrici príkaz na zatknutie pre prečin zanedbania povinnej výživy. Jozef Novosad sa v mieste svojho bydliska dlhodobo nezdržiava, jeho súčasný pobyt nie je známy a ani styky s inými osobami.

Hľadaný je vysoký asi 170 centimetrov, štíhlej postavy. Má prešedivelé krátke rovné vlasy a šedé oči. Vyzerá na 60 rokov.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na Obvodné oddelenie Policajného zboru v Púchove na telefónne číslo 0961283955 alebo priamo na kriminálnu políciu v Považskej Bystrici na telefónne číslo 0961263370.

TASR dnes informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.