Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Trenčiansky kraj

Vodič pri Livine zapadol do priekopy,trojuholník už nestihol vytiahnuť

Ilustračné foto Foto: TASR

Muž sa nachádzal za vozidlom pri batožinovom priestore, keď do auta narazil 36-ročný Bánovčan. Muž pri záržke utrpel vážne zranenia.

Livina 2. februára (TASR) - Ťažké zranenie jedného z vodičov si vyžiadala dopravná nehoda, ktorá sa stala dnes približne o 7.50 h na ceste II/592 pri obci Livina v okrese Partizánske. Na mieste došlo aj k ďalším dvom škodovým udalostiam s ďalšími troma autami, informovala TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

"Tridsaťšesťročný Daniel z Bánoviec nad Bebravou na vozidle VW Passat neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu, povahe vozovky a poveternostným podmienkam a prednou časťou vozidla narazil do pravej zadnej časti vozidla Opel Astra a jeho 32-ročného vodiča Michala z okresu Partizánske. Ten sa v tom čase nachádzal za vozidlom pri batožinovom priestore, odkiaľ chcel vytiahnuť lano a trojuholník. Auto stálo pravou časťou mimo vozovky a ľavou na vozovke, keďže vodič s ním zapadol do priekopy," opísala Antalová.

Vodič auta Opel Astra podľa jej ďalších slov utrpel pri nehode ťažké zranenie. "K iným zraneniam nedošlo. Dopravní policajti alkohol u vodičov nezistili. Príčina a miera zavinenia tejto dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," doplnila.

Na rovnakom mieste došlo k ďalším dvom škodovým udalostiam s ďalšími troma vozidlami. "K jednej došlo krátko pred dopravnou nehodou a k jednej krátko po nej. Na mieste bolo teda celkom päť poškodených áut," uzavrela trenčianska krajská policajná hovorkyňa.

Pri Livine dnes došlo pred 9.00 h k hromadnej nehode piatich osobných áut, cesta tam bola preto uzavretá.