Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Trenčiansky kraj

Do fondu mestskej knižnice v Prievidzi pribudli nové publikácie

Ilustračná snímka. Foto: Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave

Prostriedky na ich nákup získala prostredníctvom projektu pod názvom Čítanie nás spája – s knihou nikdy nie si sám, ktorý z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Prievidza 31. januára (TASR) - Mestská knižnica Mikuláša Mišíka v Prievidzi rozšírila svoj fond o nové publikácie. Prostriedky na ich nákup získala prostredníctvom projektu pod názvom Čítanie nás spája – s knihou nikdy nie si sám, ktorý z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Informovala v stredu TASR Nina Pekárová z Kultúrneho a spoločenského strediska (KaSS) v Prievidzi.

"Získaním finančných prostriedkov sme tak rozšírili knižničný fond o nové a aktuálne tituly v oblasti beletrie. Akvizícia sa týkala oblasti beletrie i detskej beletrie," povedala Pekárová.

Knižnica tak podľa nej konkrétne rozšírila svoju ponuku o 358 kníh v hodnote 2500 eur. "Fond sme obohatili o zaujímavé a žiadané publikácie z aktuálnej ponuky knižného trhu. Týmto krokom sa usilujeme uspokojovať potreby našich čitateľov, ktorí vďaka novej ponuke budú naďalej radi využívať naše služby," dodala.