Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

V priebehu niekoľkých hodín horelo v Piešťanoch na troch miestach

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Roman Hanc

V dvoch prípadoch horelo na Rekreačnej ulici, tretí požiar sa stal v bytovom dome.

Piešťany 7. mája (TASR) – Na troch miestach v Piešťanoch likvidovali hasiči v noci z pondelka (6. 5.) na utorok tri požiare. V dvoch prípadoch horelo na Rekreačnej ulici, tretí požiar sa stal v bytovom dome.

"Krátko pred 22.30 h bol nahlásený požiar osobného motorového vozidla na Rekreačnej ulici. Po príchode hasičov bolo celé auto v plameňoch. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania, majiteľovi bola priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 20.000 eur," informovala trnavská krajská hasičská hovorkyňa Júlia Kedrová.

O polnoci zasahovali hasiči na tej istej ulici pri horiacom strome. Pri požiari utrpel jeden muž, ktorý v jeho blízkosti pravdepodobne prespával, popáleniny druhého a tretieho stupňa na trupe a končatinách. Previezli ho do nemocnice. "Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania," dodala hovorkyňa.

Tridsať minút po polnoci bol ohlásený požiar vchodu bytového domu na Lipovej ulici. "Na mieste udalosti zasahovali piešťanskí hasiči s jedným útočným prúdom za súčasného odvetrávania priestorov. Evakuácia osôb bytového domu nebola potrebná. Po odvetraní priestorov bytový dom prekontrolovali," uviedla Kedrová. Príčina vzniku požiaru je podľa jej slov v štádiu zisťovania. Následkom požiaru vznikla majiteľom bytového domu priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 5000 eur. Prípadmi požiaru auta a domu sa začala zaoberať polícia.