Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Ples mesta Dunajská Streda bude mať opäť charitatívny charakter

Ilustračná snímka. Foto: Zuzana Zuzáková Photography

Na plese vystúpi hudobná skupina Black and White, ale aj speváci Imre Vadkerti, György Derzsi mladší, Koppány Kovács a ďalší.

Dunajská Streda 28. januára (TASR) – Desiaty ročník charitatívneho plesu mesta Dunajská Streda bude v prvú februárovú sobotu (2. 2.) okrem zábavy opäť venovaný aj pomoci tým, ktorí ju potrebujú. O podujatí, ktoré bude moderovať rodák z Dunajskej Stredy, herec Ivan Vojtek, TASR informovalo vedenie mesta.

Ako uviedol primátor Dunajskej Stredy Zoltán Hájos, mesto z tomboly a vstupného prispeje i na charitatívne účely. V minulosti finančne podporilo napríklad novorodenecké oddelenie v nemocnici v Dunajskej Strede, tanečnú skupinu vozíčkarov, sociálne slabšie rodiny či špeciálnu školu. Po tohtoročnom plese sa samospráva mesta rozhodne, kam pôjdu peniaze.

Na plese vystúpi hudobná skupina Black and White, ale aj speváci Imre Vadkerti, György Derzsi mladší, Koppány Kovács a ďalší. Tanečnú choreografiu predstavia Lara Jázmin Dorák a Dominik Šimovič. Ples sa bude konať na Priemyselnej ulici so začiatkom o 19.00 h.