Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Trnavský kraj

Evidencia vozidiel v Trnave sa presúva na novú adresu

Ilustračné foto Foto: Teraz.TV

Spustenie prevádzky na Obvodnom úrade v Trnave na Kollárovej ulici sa bude pripravovať 20. až 21. novembra. V týchto dňoch pracovníci polície nebudú občanom k dispozícii.

Trnava 11. novembra (TASR) - Polícia oznamuje občanom Trnavy, že z dôvodu otvorenia nového klientskeho centra pod názvom KAMO budú pracovníci polície k dispozícii v doterajších priestoroch na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru (PZ) SR v Trnave na Starohájskej ulici do stredy 19. novembra. Vo štvrtok 20. novembra a v piatok 21. novembra sa bude pripravovať spustenie prevádzky na Obvodnom úrade v Trnave na Kollárovej ulici a pracovníci polície nebudú v týchto dňoch občanom k dispozícii.

Občania si tak budú môcť nové doklady a evidenciu motorových vozidiel vybaviť v nových priestoroch Obvodného úradu v Trnave až v pondelok 24. novembra. Pracovníci tam budú klientom k dispozícii potom každý deň.

Evidencia zbraní zostáva naďalej na Okresnom riaditeľstve PZ v Trnave. Rovnako nezmenené zostávajú priestory, stránkové hodiny aj dni na pracoviskách v Piešťanoch a v Hlohovci.

Informovala o tom TASR krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.