Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Trnavský kraj

VIDEO: Na SOŠ elektrotechnickej v Trnave horeli laboratóriá

Hasičom sa už podarilo lokalizovať požiar, ktorý vypukol v priestoroch strednej školy v Trnave. Foto: FB Prezídium Hasičského a záchranného zboru

Na mieste udalosti zasahovali so šiestimi kusmi techniky aj s použitím výškovej techniky.

Trnava 18. augusta (TASR) – Požiar v priestoroch laboratórií a skladu likvidujú hasiči na Strednej odbornej škole elektrotechnickej na Sibírskej ulici v Trnave.



Na mieste udalosti zasahujú so šiestimi kusmi techniky aj s použitím výškovej techniky. Pri udalosti sa doposiaľ podľa Kataríny Križanovej z Prezídia Hasičského a záchranného zboru SR nikto nezranil.



Požiar v areáli SOŠE Trnava neohrozí na škole začiatok školského roka


Požiar, ktorý vypukol v predpoludňajších hodinách na najvyššom poschodí jednej z budov v areáli Strednej odbornej školy elektrotechnickej (SOŠE) na Sibírskej ulici v Trnave, neohrozí začiatok školského roka. TASR o tom informovalo komunikačné oddelenie Trnavského samosprávneho kraja (TTSK).

Zriaďovateľom školy je práve TTSK. Požiar zasiahol priestory, ktoré má od samosprávy prenajaté spoločnosť VUJE. "Tá má v nich zriadené vlastné školiace stredisko. Kraju vznikla škoda na budove, ktorá je poistená. Požiar sa nedotkol tried a odborných učební školy a ovplyvnená nie je ani prevádzka ubytovania, ktoré škola poskytuje v priľahlej budove. Začiatok školského roka to teda nijako neovplyvní," uviedlo komunikačné oddelenie TTSK.

Pri požiari podľa prezídia Hasičského a záchranárskeho zboru zasahovali hasiči so šiestimi kusmi techniky a zásah sa zaobišiel bez zranení.