Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

TRAGÉDIA V BOROVCIACH: Pri požiari domu zahynul muž

Ilustračná snímka. Foto: Hasiči Praha

Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Piešťan a členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce Vrbové. Spolu bolo na zásah nasadených deväť hasičov a tri kusy hasičskej techniky.

Borovce 2. januára (TASR) – V utorok (1.1.) vo večerných hodinách zasahovali hasiči pri požiari rodinného domu v obci Borovce v okrese Piešťany, ktorom zahynula jedna osoba. TASR informoval Martin Krajčovič z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave.

V čase príchodu hasičov na miesto udalosti bol celý dom zadymený. "Podľa informácií majiteľky domu bolo podozrenie, že sa vo vnútri nachádza osoba. Hasiči začali s vyhľadávaním. V krátkom čase bol v dome nájdený muž bez známok života s popáleninami ľavej časti tela. Hasiči zlikvidovali požiar matraca, deky a stoličky a priestor domu odvetrali," uviedol Krajčovič.

Na mieste udalosti zasahovali hasiči z Piešťan a členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce Vrbové. Spolu bolo na zásah nasadených deväť hasičov a tri kusy hasičskej techniky. "Príčina vzniku požiaru bola nedbalosť a neopatrnosť dospelých pri používaní elektrického tepelného spotrebiča. Škoda na majetku bola predbežne stanovená na 1000 eur," doplnil Krajčovič.