Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 9. máj 2024Meniny má Roland
< sekcia Trnavský kraj

Vo Vinohradoch nad Váhom horel v noci prístrešok rodinného domu

Na snímke prístrešok rodinného domu a tiež strecha susediaceho domu, ktoré zachvátil požiar v obci Vinohrady nad Váhom v okrese Galanta požiar v noci na utorok 9. januára 2024. Predbežná škoda bola odhadnutá na sumu 7000 eur. Foto: TASR - KR HaZZ v Trnave

Príčina vzniku požiaru je v štádiu šetrenia.

Vinohrady nad Váhom 9. januára (TASR) - Prístrešok rodinného domu a tiež strechu susediaceho domu zachvátil v noci na utorok v obci Vinohrady nad Váhom v okrese Galanta požiar. Na mieste zasahovali hasičské jednotky zo Serede a Hlohovca a tiež dobrovoľní hasiči z obce Pata a Dvorníky. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Lena Košťálová.

"Susedný dom bol pri zásahu odstavený od zdroja elektrickej energie. Po uhasení požiaru priestor domu i exteriér prekontrolovali meraniami termovíznej kamery, ktoré preukázali ešte menšie tlejúce ohniská. Predbežná škoda bola odhadnutá na sumu 7000 eur. Hasičom sa podarilo uchrániť majetok v sume 150.000 eur," uviedla Košťálová. Príčina vzniku požiaru je v štádiu šetrenia.