Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trnavský kraj

Vodič auta prešiel do protismeru a narazil do kamiónu, nehodu neprežil

Polícia vyšetruje tragickú dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes ráno na ceste druhej triedy medzi obcami Dunajský Klátov a Veľké Dvorníky v okrese Dunajská Streda. Foto: TASR/KR HaZZ Trnava

Tragická dopravná nehoda sa stala medzi obcami Dunajský Klátov a Veľké Dvorníky.

Dunajský Klátov/Veľké Dvorníky 25. februára (TASR) - Polícia vyšetruje tragickú dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes ráno na ceste druhej triedy medzi obcami Dunajský Klátov a Veľké Dvorníky v okrese Dunajská Streda. Informovala o tom TASR krajská hovorkyňa Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Ako uviedla, 38-ročný vodič z Tomášikova viedol osobné motorové vozidlo značky Ford Fiesta a pri prechádzaní zákrutou prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim kamiónom. "Vodič osobného auta utrpel zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol," konštatovala.

Podľa Kredatusovej paradoxne pekné počasie môže vplývať aj tak, že vodiči sa na cestách stávajú menej opatrnými a možno priaznivé cestné podmienky zvádzajú aj k rýchlejšej jazde. "Polícia preto apeluje na vodičov, aby jazdili opatrne a z ciest sa vrátili bezpečne domov," zdôraznila.