Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

Rekonštrukcia kultúrneho domu v Mliečanoch bude hotová koncom februára

Ilustračná snímka. Foto: TASR Daniel Veselský

Ako uviedlo mesto Dunajská Streda, pod ktoré obec Mliečany patrí, na svojej webstránke, práce sú v záverečnej fáze, dokončuje sa podlaha, zatepľovali fasádu a podstrešie, vymenili okná a strechu.

Mliečany 12. februára (TASR) – Kultúrny dom v Mliečanoch (okres Dunajská Streda) rekonštruujú, avšak pre prieťahy v stavebnom konaní museli s modernizáciou začať až v decembri 2018. Pôvodne mala byť rekonštrukcia dokončená približne do polovice septembra, napokon bude hotová koncom februára. Na modernizáciu bolo vyhradených 86.000 eur.

Ako uviedlo mesto Dunajská Streda, pod ktoré obec Mliečany patrí, na svojej webstránke, práce sú v záverečnej fáze, dokončuje sa podlaha, zatepľovali fasádu a podstrešie, vymenili okná a strechu. Taktiež inovovali interiér budovy a vykurovací systém. Ešte musia vymaľovať steny, namontovať kuchynskú linku, svietidlá a dvere, inovovať vonkajšiu terasu a chodník vedúci ku kultúrnemu domu. Modernizáciou sa kultúrnemu domu navráti pôvodná funkcia dejiska stretnutí miestneho spoločenstva či iných podujatí.