Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Trnavský kraj

NEVIDELI STE JU?Hľadajú nezvestnú 13-ročnú Lourdes Slávikovú zo Serede

Nezvestná má 150 cm a je strednej postavy, má dlhé čierne vlasy a na pravej ruke tetovanie – nápis. Foto: FB: Polícia SR - Trnavský kraj

Nezvestná je vysoká 150 centimetrov, je strednej postavy, má dlhé čierne vlasy a na pravej ruke tetovanie. Oblečenú mala bielu zimnú bundu s kapucňou, modré rifle a vysoké čierne čižmy.

Sereď 22. januára (TASR) - Polícia pátra po nezvestnej 13-ročnej Lourdes Slávikovej zo Serede, ktorá sa v nedeľu (21. 1.) nevrátila vo večerných hodinách domov. Informuje o tom trnavská polícia na sociálnej sieti.

"Dievča videla naposledy jej sesternica v malom parku v Seredi. Odtiaľ mala o 21.00 h sama odísť domov, kam však už nedorazila a nikomu o sebe nedala vedieť," uviedla. Nezvestná je vysoká 150 centimetrov, je strednej postavy, má dlhé čierne vlasy a na pravej ruke tetovanie. Oblečenú mala bielu zimnú bundu s kapucňou, modré rifle a vysoké čierne čižmy. "Ak niekto dievča videl, prípadne má akékoľvek relevantné informácie, kde a s kým by sa mohla zdržiavať, nech bezodkladne kontaktujte políciu na čísle 158 alebo napíše súkromnú správu na sociálnej sieti Polícia SR - Trnavský kraj," dodáva polícia.