Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Obec Šoporňa chystá fašiangové oslavy i oslavu MDŽ

Šopornianske oslavy budú pokračovať vystúpením Otta Weitera s partnerkou Andreou Fischer Uhríkovou.

Šoporňa 26. februára (TASR) - V sobotu (1. 3.) sa v Šoporni v okrese Galanta chystá veľká zábava. V centre obce sa budú sláviť fašiangy a zároveň aj Medzinárodný deň žien. Podľa starostu Milana Vlčeka program sa začína už v poludňajších hodinách vystúpením hudobnej skupiny Frozen Band. Následne odštartuje fašiangový sprievod účinkujúcich a masiek pri Klube dôchodcov a skončí v centre obce na Rajčuri.

"Šoporňania sa budú zabávať pri vystúpeniach súborov Važinka, Važina, Važinár a do tanca zahrá aj skupina Veselí starci a STOP. Popritom sa vyhodnotí súťaž o najlepšiu masku a účastníci pochovajú basu," priblížil Vlček. Dodal, že šopornianske oslavy budú pokračovať vystúpením Otta Weitera s partnerkou Andreou Fischer Uhríkovou a po nich bude veselica pokračovať až do neskorých nočných hodín. Okrem hudby je pripravené aj fašiangové občerstvenie vrátane zabíjačkových špecialít.

"Akcie, ako je táto, sa usilujeme pre obyvateľov našej obce organizovať pravidelne. Vzdávame tak úctu našim ženám a posilňujeme spolupatričnosť našich obyvateľov," zdôraznil starosta Vlček.