Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Trnavský kraj

Pátranie: Chlapci utiekli z detského domova, z centra zmizlo dievča

Na snímke Dávid Toráč (17) z okresu Hlohovec odišiel z detského domova 30. augusta 2018. Foto: TASR/KR PZ v Trnave

Akékoľvek informácie o nezvestných osobách možno oznámiť na policajnej linke 158.

Hlohovec/Sereď 1. septembra (TASR) - Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po troch nezvestných mladistvých osobách. Dvaja chlapci ušli z Detského domova v Seredi a jedno dievča z Krízového centra v Hlohovci. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Mária Linkešová.

Giacomo Rigó (17) zo Šoporne je nezvestný od 27. augusta. "Okolo 20. h svojvoľne opustil priestory domova a doposiaľ nepodal o sebe žiadnu správu. Má čierne krátke vlasy, rýchlu chôdzu. V čase odchodu mal mať na sebe biele tričko, teplákové nohavice a biele značkové botasky. Na hlave nosil bielu šiltovku," spresnila Linkešová.

Na snímke Giacomo Rigó (17) zo Šoporne je nezvestný od 27. augusta 2018.
Foto: TASR/KR PZ v Trnave


Dávid Toráč (17) z okresu Hlohovec odišiel z detského domova 30. augusta. "Mladíka naposledy videli v domove o 10.30 h. Dávid je 178 cm vysoký, plnoštíhlej postavy, má modré oči a čierne krátke vlasy. Na sebe mal oblečené biele tričko, rifľové nohavice a biele značkové botasky," doplnila Linkešová.

Dominika Toráčová (16) je nezvestná od 26. augusta. Naposledy ju videla v krízovom centre jej matka, a to o 11. h. "Do 22. h sa mala vrátiť späť, do zariadenia však neprišla. Dominika je 165 cm vysoká, štíhlej postavy, má dlhé čierne vlasy po lopatky a tmavohnedé oči. Popis jej oblečenia polícii nie je známy," uviedla hovorkyňa.
Na snímke Dominika Toráčová (16) je nezvestná od 26. augusta 2018.
Foto: TASR/KR PZ v Trnave


"Akékoľvek informácie o nezvestných osobách možno oznámiť na policajnej linke 158,"
vyzvala hovorkyňa.