Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

Poznáte ho? Polícia pátra po zlodejovi, ktorý sa zameriava na drogérie

Polícia sa obracia na občanov o pomoc pri stotožnení muža, ktorého zachytili bezpečnostné kamery. Je približne vo veku 35 až 40 rokov, chudej postavy. Mal na sebe čiernu čiapku, tmavý kabát s kapucňou lemovanou kožušinou, bledomodré rifle, bledomodré tenisky s tromi bielymi pásikmi, cez rameno mal prehodenú čiernu tašku. Foto: TASR/KR PZ v Trnave

Ak niekto muža spozná, akékoľvek informácie o ňom alebo o pohybe vozidla môže nahlásiť na najbližšom útvare polície alebo informáciu zaslať aj cez súkromnú správu cez FB polície.

Hlohovec 12. marca (TASR) - Polícia v Hlohovci vyšetruje prípady krádeže v drogériách. V posledný februárový a prvý marcový deň nahlásili zamestnanci krádeže v dvoch prevádzkach v tomto meste. V oboch prípadoch bola odcudzená značková pleťová kozmetika, pánske a dámske toaletné vody, ale aj bežné kozmetické prípravky.

"Škodu prevádzky vyčíslili na 366 eur a v druhom prípade na takmer 430 eur," informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Policajti začali podľa jej slov v oboch prípadoch vo veci trestné stíhanie pre prečin krádeže a na základe spolupráce s ostatnými útvarmi zistili, že rovnaká osoba je podozrivá z krádeží v drogériách aj v Komárne a Myjave. "Doposiaľ boli škody na odcudzených veciach vyčíslené na viac ako 1745 eur," dodala.

Polícia sa obracia na občanov o pomoc pri stotožnení muža, ktorého zachytili bezpečnostné kamery. Je približne vo veku 35 až 40 rokov, chudej postavy. Mal na sebe čiernu čiapku, tmavý kabát s kapucňou lemovanou kožušinou, bledomodré rifle, bledomodré tenisky s tromi bielymi pásikmi, cez rameno mal prehodenú čiernu tašku. "Používa vozidlo Renault Scénic striebornej farby s nemeckými evidenčným číslom. S vozidlom, prípadne s ďalšou osobou ako vodičom, sa pohybuje po celom území Slovenska, preto nie je vylúčené, že takýchto prípadov je i viac alebo že sa opätovne pokúsi o ďalšie krádeže," doplnila Linkešová.

Ak niekto muža spozná, akékoľvek informácie o ňom alebo o pohybe vozidla môže nahlásiť na najbližšom útvare polície alebo informáciu zaslať aj cez súkromnú správu cez FB polície.