Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

Pri obci Kyselica zomrel motocyklista zo Švajčiarska

Ilustračné foto. Foto: TASR - KR PZ v Nitre

Z nezistených príčin vošiel do jazdnej dráhy osobnému autu. V ňom sa zranili 61-ročný vodič a jeho 32-ročná spolujazdkyňa z Maďarska.

Dunajská Streda 30. júna (TASR) – Pri dopravnej nehode v okrese Dunajská Streda prišiel o život 55-ročný motocyklista zo Švajčiarska. Nehoda sa stala v piatok 29. júna krátko po 18.00 h. na križovatke ciet pri obci Kyselica. Podľa informácie hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martiny Kredatusovej išiel vodič motocykla KTM 1190 Adventure smerom od obce Rohovce. „Z nezistených príčin vošiel do jazdnej dráhy osobnému autu Nissan Almera. V ňom sa zranili 61-ročný vodič a jeho 32-ročná spolujazdkyňa z Maďarska. Zo zranení sa budú liečiť niekoľko týždňov,“ povedala Kredatusová.

Vodič motocykla bol s ťažkými zraneniami prevezený do nemocnice, kde vo večerných hodinách zraneniam podľahol. Policia začala trestné stihanie z prečinu usmrtenia a ublíženia na zdraví. „Presné príčiny a okolnosti nehody vyšetrujeme. Vodičov vyzývame, aby sa na jazdu riadne sústredili, sledovali dopravné značenie a situáciu v cestnej premávke,“ vyzvala motoristov Kredatusová.