Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

Šamorín realizuje niekoľko dopravných opatrení

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Práce môžu dočasne ovplyvniť organizáciu dopravy, zároveň však slúžia na zvýšenie jej bezpečnosti. Ukončené by mali byť do 15. júla.

Šamorín 28. júna (TASR) – Na území mesta Šamorín realizujú v týchto dňoch a v najbližších týždňoch niekoľko dopravných opatrení, ktoré môžu dočasne ovplyvniť organizáciu dopravy, zároveň však slúžia na zvýšenie jej bezpečnosti. Práce by mali byť ukončené do 15. júla.

Ako uviedlo mesto na svojej webstránke, popri realizácii vodorovného a zvislého dopravného značenia bude umiestnený spomaľovací prah na križovatke Čilistovskej cesty a ulice Márie, na ulici spájajúcej Vinohradskú ulicu s Pomlejskou cestou, na križovatke Záhradníckej a cesty „Négyeseki“ a v úzkej zákrute na Kováčskej ulici. Na sídlisku na Hlbokej a pred budovou Hviezdna 2, 4 a 6 pracujú na vytvorení nových parkovacích miest vyhradených pre telesne postihnuté osoby. V tejto ulici má dôjsť aj k jednosmernej doprave.

Okrem toho na Parkovej ulici smerom na Bratislavskú cestu čoskoro pribudnú pripájacie pruhy a na ceste III. triedy pred mestskými časťami Šámot, Bučuháza a Kráľovianky budú umiestnené optické spomaľovače.