Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Trnavský kraj

V Trnave sa uskutoční prvý ročník Trnafského festivalu

Richard Müller, archívna snímka. Foto: TASR/František Iván

Pôjde o otvorenie letnej sezóny, pričom headlinermi budú zo slovenskej scény Richard Müller a z českej scény kapela Kryštof.

Trnava 15. júna (TASR) – Trnava rozširuje ponuku letných podujatí o Trnafský festival na Štadióne Antona Malatinského (City Arena). Na festivale v piatok vystúpia viaceré známe hudobné formáty. Pôjde o otvorenie letnej sezóny, pričom headlinermi budú zo slovenskej scény Richard Müller a z českej scény kapela Kryštof.

Hudobný zážitok prinesie po úspešných koncertoch skupín Lucie a Elán prvý ročník Trnafského festivalu, ktorý rozospieva a roztancuje celý štadión, informovala PR manažérka Andrea Čurná. Osem interpretov a skupín bude zabávať publikum od 16.00 h.

Okrem Müllera a kapely Kryštof sa môžu návštevníci festivalu tešiť aj na mená ako Tomáš Klus, ktorému sa v roku 2012 podarilo v ankete Český slavík poraziť Karla Gotta, kapelu Desmod, ktorá si nedávno prevzala platinovú platňu za album Molekuly zvuku, a svojou hudbou poteší aj Marián Čekovský Band, Peter Bič Project, kapela Exotik a Bystrík s kapelou.