Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Trnavský kraj

V Senici pribudli dva nové informačné kiosky

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Občania si môžu prehliadnuť všetky tri mestské cintoríny vo virtuálnej podobe a skontrolovať si, dokedy majú zaplatený prenájom konkrétneho hrobového miesta.

Senica 20. januára (TASR) - V Senici pribudli dva nové informačné kiosky. Radnica ich osadila v rámci zabezpečenia implementácie projektu Manažment údajov mesta Senica, ktorý bol spolufinancovaný z Operačného programu Integrovaná infraštruktúra, informoval magistrát.

Exteriérový dotykový informačný kiosk, ktorý sa nachádza pred budovou mestského úradu na Štefánikovej ulici, je prístupný verejnosti denne nepretržite 24 hodín. Zobrazuje dostupné dáta a informácie pre občanov, webovú stránku mesta a elektronickú úradnú tabuľu. Tá by mala postupne plne nahradiť existujúcu nástenkovú úradnú tabuľu.

Druhý exteriérový dotykový informačný kiosk je umiestnený na cintoríne v Senici na budove domu smútku. Občania si môžu prehliadnuť všetky tri mestské cintoríny vo virtuálnej podobe a skontrolovať si, dokedy majú zaplatený prenájom konkrétneho hrobového miesta.