Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Trnavský kraj

VYKRÁDAL DOMY: 37-ročného muža zadržala ho polícia

Po sérii krádeží v rodinných domoch vo Veľkom Mederi v okrese Dunajská Streda polícia zadržala a obvinila 37-ročného muža. Na snímke jeden z vykradnutých rodinných domov v meste Veľký Meder. Foto: TASR - KR PZ v Trnave

Policajti muža obvinili na základe dôkazov v dvoch prípadoch a keďže je podozrivý aj z ďalších skutkov, vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie.

Dunajská Streda 31. januára (TASR) – Po sérii krádeží v rodinných domoch vo Veľkom Mederi v okrese Dunajská Streda polícia zadržala a obvinila 37-ročného muža. Krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová uviedla, že do rozhodnutia súdu zostáva vo vyšetrovacej väzbe.

"Situácia v obci už bola v posledných týždňoch napätá a jeho zadržaním si obyvatelia vo Veľkom Mederi trochu vydýchli," konštatovala hovorkyňa. Policajti muža obvinili na základe dôkazov v dvoch prípadoch a keďže je podozrivý aj z ďalších skutkov, vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie. Muž bol v minulosti 12-krát súdne trestaný, čelí obvineniu z prečinu porušovania domovej slobody a z prečinu krádeže.