Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Zahraničie

Medzi najmenej úspešných ľudí sa dostal M. Romney, ale aj M. Obamová

Mitt Romney Foto: TASR/AP Photo

Obamová sa do rebríčka najmenej vplyvných ľudí dostala za svoj neúspešný pokus naučiť Američanov stravovať sa zdravo, pestovať zeleninu a viac sa hýbať.

Washington 28. novembra (TASR) - Americký magazín GQ zostavil rebríček najneúspešnejších ľudí roka. Do zbierky "ľudí takých nudných, že ich možno nalepiť na ľadovec", sa dostala aj manželka amerického prezidenta Michelle Obamová, neúspešný vyzývateľ jej manžela Mitt Romney a popová speváčka Madonna.

Obamová sa do rebríčka najmenej vplyvných ľudí dostala za svoj neúspešný pokus naučiť Američanov stravovať sa zdravo, pestovať zeleninu a viac sa hýbať. Američanov jej nápady, spracované aj do knihy, vonkoncom nezaujali a nezačali sa hromadne venovať zhadzovaniu nadbytočných kilogramov.

Mitt Romney podľa časopisu GQ "nadchol len černošských komikov, ktorí si ho využívajú ako paródiu na belochov".

Americký prezident Barack Obama bozkáva svoju manželku Michelle vedľa ich dvoch dcér Sashy a Malii
Foto: TASR/AP
Madonna si v očiach GQ vyslúžila kritiku za prespievanie starých albumov a k svojmu veku neprimerane dievčensky pôsobiace kostýmy. "Najvyšší čas prenechať miesto všelijakým Katie a ďalším 800 speváčkam, ktoré striedajú kostýmy každých päť minút, aby si nikto nestačil všimnúť, že nevedia spievať," radí Madonne časopis.

Časopis sa "obul" aj do moderátora ceremoniálu udeľovania prestížnych filmových cien Oscar Billyho Cristala, ktorý je príliš nudný a málo vtipný.

V zozname sa ocitli aj "zachované zvyšky hnutia Occupy Wall Street" za to, že stratili "drive" a sympatie Američanov.