Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Objavte zmyslové zážitky pre telo od Sothys Paris

Foto: Sothys Paris

Spravte aj vy niečo pre svoje zdravie a vyskúšajte jedno z telových ošetrení Sothys Paris!

Bratislava 24. apríla (OTS) - Na cestu za poznaním zmyslových zážitkov vás pozývajú senzorické telové ošetrenia z nového programu Sothys Paris, pozostávajúce z nádherných vonných esencií.
Každý rituál je unikátny, či už ide o Špecializované, Personalizované alebo Sezónne ošetrenie, navyše ponúka maximálny relax a uvoľnenie zmyslov s jemnou aromatickou vôňou, garantujúcou únik z reality do sveta pohody a pokoja!
Dnes si bližšie predstavíme Špecializované ošetrenia.

Špecializované ošetrenia
Óda na pohodu, relax a krásu tela!
Výnimočné ošetrenia inšpirujúce sa Japonskom a Orientom. Špeciálne ošetrenia Sothys Paris vás pozývajú na cestu za pohodou a relaxom, sprevádzanú vôňami z ďalekých krajín.

Foto: Sothys Paris
HANAKASUMI
Zverte sa do rúk profesionálom a nechajte sa rozmaznávať viac ako hodinu v štýle Japonskej kultúry. Jedinečný rituál sa začína úvodnou ceremóniou Predzvesť prebudenia. Vaša pokožka sa dokonale očistí Pílingom z ryžového púdru a kvetu čerešne. Pomocou pílingových rukavíc sa z pokožky odstránia odumreté bunky a negatívna energia. Nasleduje masáž chodidiel, ktorá vás hneď ponorí do stavu hlbokej relaxácie. Po kompletnom uvoľnení na vás čaká aj relaxačná masáž tela s liečivým karitovým maslom. Vitajte v relaxačnom svete v štýle Japonska!

Ceremónia orientálnych vôní

Rituál, ktorý čerpá inšpiráciu z Ázie. Prvým krokom je aplikácia pílingového balzamu so zázvorom, nasleduje dvojitá masáž, vykonávaná najprv rukami, potom pomocou aromatických vrecúšok s masážnymi kameňmi, ktoré sa namáčajú do teplého kúpeľa s karitovým maslom a korenistými prísadami. Tradičná masáž sa vykonáva podľa dávnych Indických tradičných techník.
S profesionálnymi ošetreniami Hanakasumi a Ceremónia orientálnych vôní sa stretnete v salónoch Sothys Paris na Slovensku, ale taktiež máte možnosť zakúpiť si produkty na domáce ošetrenie s týmito skvelými účinkami a vôňou:
Relaxačný telový píling – účinný a jemný píling, ktorý odstráni odumreté bunky a zanecháva pokožku vyhladenú a jemne parfumovanú.
Sprchový krém – príjemný pena, ktorá obalí vaše telo do úžasnej vône. Jemná krémová konzistencia zrelaxuje a hĺbkovo hydratuje vašu pokožku.
Hydratačný telový závoj – rýchlo sa vstrebáva a zanecháva pokožku vyživenú a chránenú pred vysušovaním. Pokožka zostane hladká a príjemne parfumovaná.
Výživný telový elixír – špeciálny suchý olej je ideálny pre vychutnanie si pôžitku z ošetrenia aj doma. Pokožka bude vyživená,
Foto: Sothys Paris
voňavá, hebká a budete mať pocit dokonalej pohody.

Jedinečné ošetrenie Ceremónia orientálnych vôní si mala možnosť vyskúšať aj pani Smolková, ktorej sme po ošetrení položili zopár otázok a za ich zodpovedanie aj touto cestou veľmi pekne ďakujeme.
Máte skúsenosti s kozmetickou značkou Sothys Paris už z minulosti?
"Doteraz som skúsenosť s kozmetikou Sothys Paris nemala."
Užili ste si dnešné ošetrenie? Ako ste sa počas ošetrenia cítili?
"Dnešné ošetrenie bolo vynikajúce a určite si ho ešte zopakujem. Cítila som sa uvoľnene, veľmi som si oddýchla a čo je úplne dokonalé, tak popritom ako som oddychovala ja, tak terapeutka urobila veľkú službu pre moje telo. Mala som a aj mám hladkú a krásnu pokožku na celom tele vďaka výbornému pílingu a skvelej masáži voňavým olejom."
Ako by ste ho stručne ohodnotili?
"Vynikajúci spôsob ako si oddýchnuť a zároveň získať krajšiu a hebkejšiu pokožku."
Odporučili by ste ho skúsiť aj Vašim známym?
"Už teraz som ho odporučila známym. "
Vyskúšali by ste produkty s účinkami a vôňou ošetrenia, ktoré ste absolvovali, aj na domáce použitie?

"Určite áno!"
Vyskúšali by ste aj iné ošetrenia, príp. produkty od Sothys Paris?
"Áno, chystám sa pozrieť stránku www.sothys.sk a určite chcem používať minimálne píling na telo, prípadne ešte niečo na tváričku.
Na záver chcem ešte raz poďakovať za telové ošetrenie a určite sa rada vrátim si to zopakovať, mám asi novu závislosť a to SOTHYS :)"