Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Žilinský kraj

Deň matiek oslávili aj mamičky v žilinskej nemocnici

Ilustračná snímka Foto: TASR/Radovan Stoklasa

V žilinskej nemocnici sa od januára tohto roka narodilo 495 detí. Na Deň matiek lekári priviedli na svet už aj prvého novorodenca, ktorý sa stal pre mamičku tým najkrajším darčekom.

Žilina 13. mája (TASR) – Na gynekologicko-pôrodníckom oddelení Fakultnej nemocnice s poliklinikou (FNsP) v Žiline oslávilo tohtoročný Deň matiek takmer 20 čerstvých mamičiek. Vedenie nemocnice ich odmenilo malým kvetom. TASR o tom informovala hovorkyňa nemocnice Lenka Záteková.

„Až 15 pacientok je prvorodičiek, čiže tento rok sviatok oslavujú prvýkrát, a my sme radi, že si vybrali práve našu pôrodnicu. Keďže novorodeniatka sa im ešte nedokážu v tento deň poďakovať, rozhodli sme sa, že mamičky odmeníme malým kvetom za nich. Verím, že aj takýmto spôsobom sme ich potešili a spríjemnili im chvíle v nemocnici,“ uviedol zástupca primára gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia FNsP Žilina Martin Sudek.

V žilinskej nemocnici sa od januára tohto roka narodilo 495 detí. Na Deň matiek lekári priviedli na svet už aj prvého novorodenca, ktorý sa stal pre mamičku tým najkrajším darčekom.