Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Žilinský kraj

Následky búrky a intenzívneho dažďa na Liptove odstraňovali hasiči

Viaceré oblasti Liptova zasiahla v sobotu krátko popoludní búrka a následné intenzívne dažďové prehánky. Vodu, ktorá zaplavila niektoré komunikácie, odstraňovali hasiči. V Ružomberku 9. júna 2018. Foto: TASR - Martina Siváková

V Ružomberku sa búrka začala okolo 14. hodiny. Voda zaplavila niektoré cesty, no tie sú v súčasnosti plne prejazdné a situácia je stabilizovaná.

Ružomberok/Liptovský Mikuláš 9. júna (TASR) – Viaceré oblasti Liptova zasiahla v sobotu krátko popoludní búrka a následné intenzívne dažďové prehánky. Vodu, ktorá zaplavila niektoré komunikácie, odstraňovali hasiči.

"Máme hlásené dva výjazdy príslušníkov v Liptovskom Mikuláši. Na jednej z ulíc voda upchala priepust," uviedol pre TASR žilinský krajský riaditeľ Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Jaroslav Kapusniak. Dodal, že v obci Vyšná Boca z dôvodu nepriaznivého počasia spadol strom na miestnu komunikáciu.

V Ružomberku sa búrka začala okolo 14. hodiny. Voda zaplavila niektoré cesty, no tie sú v súčasnosti plne prejazdné a situácia je stabilizovaná. V tejto chvíli dažďové prehánky ustali.