Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Žilinský kraj

Policajti na Orave pri prehliadke zaistili marihuanu a pervitín

Obvineniu z drogovej trestnej činnosti čelia 30-ročná Jana z okresu Námestovo, 30-ročný Lukáš a 31-ročný Vladimír z okresu Tvrdošín. Ako TASR informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík, počas protidrogovej akcie na Orave vykonali policajti viaceré prehliadky a pri ich výkone zaistili rastlinný materiál aj kryštalické látky. Foto: TASR/KR PZ v Žiline

Obvineným hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.

Tvrdošín 8. júna (TASR) – Obvineniu z drogovej trestnej činnosti čelia 30-ročná Jana z okresu Námestovo, 30-ročný Lukáš a 31-ročný Vladimír z okresu Tvrdošín. Ako TASR informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík, počas protidrogovej akcie na Orave vykonali policajti viaceré prehliadky a pri ich výkone zaistili rastlinný materiál aj kryštalické látky.

"Predbežným skúmaním časti zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o marihuanu a pervitín v množstve, ktoré zodpovedá 49 bežným jednotlivým dávkam drogy," dodal.

Obvineným hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. Na trojicu bol spracovaný podnet na návrh na jej vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú podľa policajného hovorcu predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.