Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Žilinský kraj

VANDAL NA STANICI: Peter z L. Mikuláša rozbil dvere a zničil tovar

Obvineniu z prečinu poškodzovania cudzej veci čelí 32-ročný Peter z Liptovského Mikuláša, ktorý mal v stredu 6. februára okolo 3. hodiny ráno poškodiť vybavenie v priestore železničnej stanice v Liptovskom Mikuláši. Foto: TASR - Obvodné oddelenie PZ v Liptovskom Mikuláši

Muža zadržala policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši. Predbežná škoda je najmenej 20.100 eur.

Liptovský Mikuláš 7. februára (TASR) - Obvineniu z prečinu poškodzovania cudzej veci čelí 32-ročný Peter z Liptovského Mikuláša, ktorý mal v stredu 6. februára okolo 3. hodiny ráno poškodiť vybavenie v priestore železničnej stanice v Liptovskom Mikuláši.

Žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík vo štvrtok informoval, že obvinený mal poškodiť viaceré sklenené výplne, dvere, doplnkový tovar určený na predaj, multifunkčné zariadenie aj fax s telefónom. Následne ho zadržala policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši. "Uvedeným konaním vznikla predbežná škoda najmenej 20.100 eur," dodal.

Na obvineného muža spracovali podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. "Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uzavrel Moravčík.