Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia ZOH 2018

FOTO: Takto si naši hokejisti zatrénovali po povzbudzovaní na biatlone

Na snímke zľava Marcel Haščák, Andrej Kudrna a Miloš Bubela na tréningu v tréningovej hale v prímorskej časti Kangnung počas XXIII. zimných olympijských hier v juhokórejskom Pjongčangu, 11. februára 2018. Foto: TASR - Michal Svítok

Slovenskí hokejisti v nedeľu trénovali pod vedením trénerského asistenta Vladimíra Országha a s trénerom brankárov Jánom Lašákom, šéftréner Craig Ramsey mal všetko pod kontrolu v úzadí.

Pjongčang 11. februára (TASR) - Kapitán slovenského hokejového tímu v Pjongčangu sa volá Tomáš Surový. Pred nedeľňajším tréningom si ho na tímovom mítingu zvolili do funkcie samotní hráči.

Kabína si za jeho asistentov zvolila ďalších dvoch ostrieľaných reprezentantov Ladislava Nagya a Dominika Graňáka. Slovenskí hokejisti v nedeľu trénovali pod vedením trénerského asistenta Vladimíra Országha a s trénerom brankárov Jánom Lašákom, šéftréner Craig Ramsey mal všetko "pod kontrolu" v úzadí. Asi tretina tímu, ktorý v sobotu neskoro večer povzbudzoval v rezorte Alpensia v silnom nárazovom vetre slovenské biatlonistky, tréning neabsolvovala. Išlo o najskúsenejších reprezentantov.



Ako informoval Peter Jánošík, tlačový atašé časti výpravy v prímorskom Kangnungu, reprezentanti sa na biatlonovej strelnici nakoniec dlho nezdržali a po pretekoch sa ponáhľali späť do olympijskej dediny: "Silný vietor a desať stupňov pod nulou totiž potrápia aj poriadnych chlapov. Hráči hovorili, že dievčatám nebolo v tejto zime čo závidieť, fučalo na strelnici aj na trati." Dominik Graňák konštatoval: "Naobliekaní sme boli poriadne, ale zimu bolo aj tak cítiť."

Vyslaní redaktori TASR Andrej Bezák a Peter Horváth